Vis…spulberat!

Am fost, odata, de demult…Fata din Vis…pentru Cineva.

Am fost…Suflete Pereche…Noi Doi Forever…

Anii…au trecut…noi am ramas impreuna…de manuta amandoi…cu toata eroziunea pe care timpul o aduce la toate… Se spune ca timpul macina orice…si numai Piramidele macina timpul…

Dar iata ca, minune…

…acum, de curand…

…timp de o luna intreaga, acel Cineva m-a considerat din nou, dintr-o data, ca sunt tocmai Visul sau – (re)devenit realitate.

Nu stiam ce sa cred…oare chiar ma schimbasem eu, in bine, chiar intr-atat…sau se schimbase doar felul in care el ma percepea, din nou…exact ca-n prima zi?

Ma (re)pusese pe piedestalul inalt si ma privea din nou ca pe o Zeita, multumindu-mi iar ca ii permit sa stea la picioarele mele si sa ma admire. Eram din nou Domnita lui, iar el era iar Cavalerul meu.

As fi putut avea totul…(ei, nu chiar totul! ;) e greu sa ai chiar totul in lumea si ziua de astazi!)…sau aproape totul…sau, in orice caz, foarte multe, alaturi de el. Oricum, multe lucruri la care, inainte, nici nu mi-as fi putut inchipui sa cred ca mi le-ar ingadui altcineva decat Cineva-ul meu. Imi cerea doar…sa fiu sincera si deschisa cu el si fata de el. Era oare…prea mult? In conditiile in care…puteam sa credem iar ca ne-am (re)gasit fiecare jumatatea, aceleasi doua Suflete Pereche – cum e sa gasesti (si sa regasesti!) acul in carul cu fan?! – in valtoarea vietii ce trece…

.

Numai ca…

…stiti bine cu totii cum suntem, noi, oamenii…

…si ajungem mereu sa…

.

ignoram

.

Si, doar intr-o clipa, dintr-un cuvant aruncat de mine aiurea – din care mi-a pus la indoiala tocmai sinceritatea, acel singur lucru de pret pe care mi-l cerea in schimbul a tot – am reusit sa destram si sa spulber Visul lui, pe care-l crezuse ca e realitate! Chiar daca ar mai putea fi langa mine si-n continuare, visul spulberat nu se mai poate intoarce. Poti lipi un vas pe care l-ai spart, dar el nu va mai fi niciodata intreg, ca inainte – si lipitura se va vedea totdeauna.

E oare aievea? Un vis…transformat in cosmar?

.

.

In camera rustica de hotel…ii zambesc acelui Cineva…in timp ce imaginea mea se reflecta in oglinda…

Despre oglinda…va pot spune ca a vazut…multe…chiar foarte multe!…in acel week-end trait intens impreuna… Impreuna…noi…si oglinda…

.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCVis spulberat (35 pics)

Cu tocurile mele rosii…cu adezivii cu care stiu ca-l dau gata oricand – slabiciunea lui, deh, pe care i-o stiu de atata timp! – cu sanii mei feciorelnici la vedere si cu intimitatea “imbracata” doar de o pereche de chilotei ce sunt doar un snurulet prins pe spate de cateva strasuri ce stralucesc in lumina difuza si portocalie a veiozelor din camera de hotel atat de rustica. De fapt, bikinii mai mult subliniaza si lasa sa mi se vada formele voluptoase si “taina” micii mele comori – decat sa ascunda. Mai mult incita si excita, decat sa acopere ceva din farmecele mele. Iar despre oglinda…va pot spune, din nou, ca a vazut…multe…chiar foarte multe!…in acel week-end trait intens impreuna… Impreuna…noi…si oglinda…si Fata din Vis!

Vis…ce avea sa fie, foarte curand…destramat si spulberat de mine…intr-o clipita…

E oare aievea? Un vis…transformat in cosmar?

.

Sau, oare, visul lui “real” de timp de o luna…a fost doar o iluzie desarta pe care tocmai eu i-am creat-o in van, fara nimic la baza, o inchipuire zadarnica doar in mintea lui si o amagire pe care singur si-a trait-o in aceasta luna?… Fara ca eu sa am vreun merit in transformarea lui? Poate doar din dorinta lui de a ne apropia din nou, noi doi?

Ma gandesc ca, aproape intotdeauna, ii dadeam impresia ca el nu conteaza…cuvintele si dorintele unor totali necunoscuti le puneam mereu mai presus decat cuvintele si dorintele lui, mai presus decat ceea ce conveneam noi doi, de acord impreuna… Pentru ca, apoi, sa constat ca necunoscutii pe care ii considerasem atat de importanti (mai importanti chiar decat el!)…sa nu-mi mai dea nici un semn, nici o stire, macar sa ma mai intrebe daca mai traiesc sau nu…

Am fost oare o proasta, cat de mult am gresit eu, oare?

Mai are sens sa ma mai intreb, acum?

.

Buy with Allopass-ID15 !

Buy the Premium Content!
Until-Midnight-Access to all the Premium Content (and mostly "s-EX-plicit !") sharing the same Allopass-ID and time-valability.

Select your Country and choose from the available payment methods.

.

Kisses to all of you!

Kisses-Good-Bye!…

…(at least…)…for a while!

Julia Sweet J.S.

.

Azi. 29 Februarie 2016. O zi atat de rara…incat nu puteam sa o las sa treaca fara ca sa nu postez ceva… Ca un alt indemn…ca viata ar trebui traita si nu risipita si irosita in van, in zadar!… De s-ar mai putea intoarce toate lucrurile inapoi!

.

Leave a Reply

You must be at least 18 years old to visit this site (ADULTS-ONLY content: Explicit Nudity and/or Explicit Sexual Acts)

Please verify your age - enter your birth date below:

- -